Voorjaarsweekend 2020

Thermometer met het aantal aanmeldingen

image1image2

 

 

Het voorjaarsweekend wordt georganiseerd van 15 t/m 17 mei 2017 in Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Het adres is: Harremaatweg 26 3781 NJ Voorthuizen. (https://www.ackersate.nl/ ).

image3

 

De camping heeft recent een groot groepsveld gerealiseerd waar een of meerder groepen kunnen staan.Er is daar voldoende stroomvoorziening. We hebben toestemming om te bbq-en en ’s avonds een vuurkorf te gebruiken mits we de grond niet beschadigen. Op het veld is er WIFI en we kunnen zondagochtend wat later weg. Voldoende tijd om ons 15 jarig lustrum op gepaste wijze te vieren.

image4


Op deze camping zijn de nodige faciliteiten te vinden: Restaurant het Karrewiel, een snackbar, een IJscorner en een vakantiewinkel. Voor de kinderen een trampolinepark en een zwembad. Verder de mogelijkheid tot fietsenhuur en wandelen op de Veluwe en dagtochten te maken.

image5


Reserveren graag direct bij de camping en vermelden dat je lid bent van de PopUpClub en daarna doorgeven aan ons secretariaat: . Als u eerder wilt komen en/of later wil weggaan dan dient u dat zelf met de camping af te spreken. Als u een aanmeld bericht naar de camping stuurt graag de volgende informatie toevoegen: Naam en adresgeggevens, emailadres, (mobiel)telefoonnummer, aantal volwassenen en aantal kinderen, hond.

Tarief van de camping € 23,- per kampeermiddel per nacht, extra personen € 7,- p.n., hond € 5,- per nacht. De toeristenbelasting bedraagt € 0,95 p.p.p.n.

We hopen weer op een grote opkomst.

Hartelijke groet,

Het bestuur

 

PopUp Run 2020

 Thermometer met het aantal aanmeldingen

Periode is van vrijdag 24 april tot zondag 3 mei 2019

1) Camping Oda Hoeve, Kessel, 24 t/m 28 april in Noord/midden Limburg

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt u onze boerencamping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit campingplaatsen en tevens ruim uitgeruste camperplaatsen.

camping1

In een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense Bossen ligt een kleinschalige camping achter onze boerderij, waar asperges en prei worden geteeld. Wilt u meelopen bij de werkzaamheden van een boerderij en genieten van het prachtige platteland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook is het bij ons mogelijk om een tussenstop te maken met een camper, wij liggen immers in de buurt van Venlo en behoort tot een van de meest populaire doorrij routes wanneer men op vakantie gaat.

 

2) Camping Martbusch, Berdorf, 28 april t/m 3 mei in Luxemburg

Camping Martbusch heeft een kampvuurplaats, modern sanitair in 2 verschillende gebouwen (een van de gebouwen alleen toegankelijk met een pasje wat bij de receptie te verkrijgen is door een borg van € 10,- contant te betalen). Direct vanaf de camping zijn schitterende wandelingen te maken, voor de fietsenthousiastelingen is het ook mogelijk biketours te maken. Voor boodschappen moet je naar Echternach (of iets verder, maar veel goedkoper) Echternacherbrück in Duitsland. Afgezien van de schitterende natuur zijn er in de nabije omgeving vele kastelen (en ruïnes), de stad Luxembourg is een klein uur rijden en in Bitburg (30 autominuten rijden) is een zeer mooi indoorzwembad.

camping2

 

Aanmeldingsinformatie

Voor verdere informatie zoals over het aanmelden kunt u meer informatie vinden in het leden deel.

Definitieve Data 2020

Hieronder de definitieve data voor 2020.

  • PopUp run: Vrijdag 24 april t/m Zondag 3 mei
  • Voorjaarsweekend: Vrijdag 15 mei t/m Zondag 17 mei
  • Najaarsweekend: Vrijdag 11 september t/m Zondag 13 september

Bij voldoende animo; Technischedag ???.

 

Najaarsweekend 2019  6 – 8 september 2019

Thermometer met het aantal aanmeldingen

 

elanova logoHet najaarsweekend wordt georganiseerd van 6 t/m 8 september 2019 op de camping van Wijnhoeve Elanova, Bleuminkmaatweg 1 7251 MS Vorden ( https://elanova.nl ). Contact: Rob Roth en José de Hoog, telefoon: 0575-467524 of via de mail .

 

elanova 1

Achter de hoeve en wijngaard ligt de heerlijk rustige en gemoedelijke minicamping met 30 ruime staanplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom (10A) en water. Ze beschikken over een mooi, vernieuwd sanitairgebouw met een aparte ruimte voor dames en heren. In totaal hebben ze 6 douches, wastafels en toiletten, waarbij één sanitaire ruimte geschikt is voor mindervaliden. Gastvrijheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij de eigenaren voorop, daarom werken zij niet met muntjes en is WIFI bij de prijs inbegrepen. Uiteraard hebben ze ook een afwasgelegenheid met warm/koud stromend water en een uitstortplaats voor het chemisch toilet.

elanova 2

Een bezoek aan de wijnhoeve is in de nabije omgeving goed te combineren met bijv.:

We hebben de mogelijkheid om als groep deel te nemen aan een Wijnproeverij op de zaterdag aanvang 15.00 uur.

Graag aangeven bij de reservering of je daar aan deel wilt nemen. Ook aangeven dat je lid bent van de PopUpClub. Reserveren graag direct bij de camping en daarna doorgeven aan ons secretariaat: . Als u eerder wilt komen en/of later wil weggaan dan dient u dat zelf met de camping af te spreken. We hopen weer op een grote opkomst.


Hartelijke groet,

Het bestuur

PopUp Run 2019

 Thermometer met het aantal aanmeldingen

Periode is van vrijdag 26 april tot zondag 5 mei 2019

! Let op, aanmelding voor 1 maart !


Popuprun2018 route


1) Start op de camping Eefting (SVR) in Rohel, van vrijdag 26 april - maandag 29 april


www.eddyeefting.nl
Aanmelding via:

Deze camping maakt onderdeel uit van een manege; sanitair is goed, niet luxe, is ondergebracht in gedeelte van de enorme schuur met een eigen ingang; degenen die dat leuk vinden kunnen er rijles nemen. worden gelest. De camping ligt op 1 km afstand van het Tjeukermeer. We kunnen met zijn allen op hetzelfde veld; moeten dan wel door lussen; kampvuur is toegestaan. De camping wordt gerund door een erg aardig enthousiast stel: Eddy en Ineke.

eefting1


Tekst op hun website:

"Welkom bij SVR Camping Eefting
Tussen Lemmer Joure en Heerenveen ligt het plaatsje Rohel. Onze camping is gelegen nabij het Tjeukemeer,het grootste meer van Friesland. U kunt hier heerlijk genieten van rust ,ruimte en water. Aan de noordoostelijke oevers van het Tjeukemeer ligt in het weidse landschap de boerderij van de familie Eefting, waar gelegenheid is tot kamperen bij de boer. Wij hebben een boerderij met rijpaarden,waar jong en oud kan genieten en uitrusten van het vaak drukke en jachtige leven. U kunt bij ons paardrijden met instructie, en verder hebben wij diverse speeltoestellen en natuurlijk 's-morgens de ochtendkrant. Er zijn leuke uitstapjes te maken naar tal van leuke gezellige plaatsen. Wat dacht u van Joure,met het karakter van een kleine sfeervolle stad en als zichtbare bakermat van Douwe Egberts zeker een bezoekje waard.Of gezellige watersportplaatsen als Lemmer,Terherne (kameleon dorp)en Langweer,of het sfeervolle Balk aan de rivier de luts en Sloten.Sloten is met haar 745 inwoners 1 van de kleinste steden van Nederland."

 

eefting2  eefting3 


2) Tweede camping Het Klaverblad in Den Nul van maandag 29 april - donderdag 2 mei


www.campinghetklaverblad.nl
Aanmelding via:


Dit is een erg mooie camping, vooral wat betreft gras. Alle plaatsen hebben rijtjes tegels om de wielen op de zetten en hebben een terras voor de vouwwagen/caravan: er mag geen tapijt op het gras worden gelegd. Sanitair is uitstekend, lijkt op het sanitair op de camping van het najaarsweekend 2018. Ook al wordt senioren en rust benadrukt, er is wel een beperkte speeltuin. Op deze camping wel barbecue toegestaan (zonder beschadigingen aan het gras), geen kampvuur.


klaverblad1
Zie hieronder de info van de camping op hun site:
"Camping Het Klaverblad: Dé camping in Overijssel als u gaat voor rust en natuur. Gastvrij, gemoedelijk, persoonlijk en goede service, camping omgeving Deventer Zwolle. Dat kenmerkt het Klaverblad in de provincie Overijssel. Onze minicamping is uitermate geschikt voor de actieve 50+, zij kunnen hier goed tot rust komen en tegelijkertijd genieten van ruime comfort plaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Een prachtige kampeerplaats in de omgeving van Deventer en Zwolle. Onze minicamping is gelegen in Overijssel tussen de dorpen Olst en Wijhe in het kleine dorp Den Nul. De camping omgeving tussen Deventer en Zwolle kenmerkt zich als een zeer afwisselend landschap met bos, water, weilanden, landgoederen en natuurlijk de IJssel. Het Klaverblad is een ideale uitvalsbasis om Overijssel te ontdekken, zowel wandelend, per auto, als op de fiets. Wij bieden niet alleen caravanplaatsen maar ook camperplaatsen en seizoenplaatsen tegen een aantrekkelijk tarief. Het Klaverblad is centraal gelegen tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle en tussen de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug.  Dit maakt onze minicamping geliefd bij wandelaars en fietsers. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk, de zogenaamde knooppunten routes, vrij te verkrijgen op de camping. Ook het wandelnetwerk is groot, u kunt starten vanaf Het Klaverblad of vanaf het IJsselinfo centrum.

Wat wij u o.a. te bieden hebben:

Senioren camping, rust,ruimte. Zeer ruime en verharde plaatsen. Comfort plaatsen met water, riool en elektra. Gratis WiFi. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Sanitairgebouw met vloerverwarming. Stortplaats chemische toilet. Terras en overdekt terras. Autovrij. Wasmachine en wasdroger"

klaverblad2

3) Laatste camping Aan Veluwe in Oosterbeek van donderdag 2 mei tot zondag 5 mei

(later dan 11 uur vertrekken mag, wel melden en kost € 8,= extra)
www.aanveluwe.nl
Aanmelding via:

Bijzonder aan deze camping is het per twee plekken hebben van een sanitairgebouwtje met daarin toilet, wastafel en douche. Prima aansluitingen voor stroom, ook tv! Best grote plekken in het bos, daarom helaas geen kampvuur. We staan niet allemaal naast elkaar maar o.i. voldoende dicht bij elkaar. De eerste 10 aanmelders kunnen het dichtst bij elkaar staan. Bij plaats 103B is het mogelijk met twee vouwwagens te staan. Zo tijdige mogelijke aanmelding is van belang i.v.m. optie op de plekken.

aanveluwe1


Tekst van hun website:
“Een natuurcamping met de luxe van privé sanitair Aan de rand van het levendige kunstenaarsdorp Oosterbeek, direct grenzend aan bos en heide, ligt camping Aan Veluwe. Een unieke camping met super grote plekken, allen voorzien van een privé badkamer. Vrijheid, ruimte en privacy staan voorop, de sfeer is gemoedelijk. Kinderen kunnen op de camping naar hartenlust spelen, ook in de omringende natuur. 
Camping Aan Veluwe is een ideale uitvalsbasis om de Veluwe en Gelderland te verkennen. Het mondaine Oosterbeek, met zijn supermarkt, zijn mooie winkels, cafés en restaurants, ligt op loopafstand.
Check de mogelijkheden via ons digitale boeking systeem “zoek & boek”. Wij zijn ook telefonisch of per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.”

Aanvullende info:
“De kosten bedragen € 20,- per nacht per plek. Inclusief privé sanitair, 1-4 personen, auto, kampeermiddel, 16 Amp. electra, tv-aansluiting, warm-en koud water en dagbezoek tot 4 personen.
De prijs is exclusief verplichte toeristenbelasting à € 1,50 per persoon per nacht.

Optioneel:
Huisdier (max. 2) € 2,- per huisdier per nacht
Annuleringsverzekering 6% van de huursom
Wifi € 15 per week (2 apparaten)

 aanveluwe2

Aanmeldingsinformatie

Kijk in het leden deel voor de aanmeldingsinformatie, maar ! Let op, aanmelding voor 1 maart !

 

 

Pagina 1 van 5

© 2018 PopUp club

PopUpClub.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Akkoord' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Ik accepteer het gebruik van cookies op deze site.

EU Cookie Directive Module Information